امروز : 11 تیر 1403
مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1400/02/15 - 08:20
  • 51
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZHef

اولین عمل جراحی مغز جهت تعبیه کاتترهای براکی تراپی در مغز

رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان گفت: اولین عمل جراحی مغز جهت تعبیه کاتترهای براکی تراپی در مغز با استفاده از دستگاه نورونویگیشن ، با تلاش تیم پزشکی در اتاق عمل این مرکز با موفقیت انجام شد.



رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان گفت: اولین عمل جراحی مغز جهت تعبیه کاتترهای براکی تراپی در مغز با استفاده از دستگاه نورونویگیشن ، با تلاش تیم پزشکی در اتاق عمل این مرکز با موفقیت انجام شد.

به گزارش روبط عمومی بیمارستان ، دکتر ابوالفضل شجاعی رئیس بیمارستان در توضیح این خبر افزود : اولین عمل جراحی مغز جهت تعبیه کاتترهای براکی تراپی در مغز با استفاده از دستگاه نورونویگیشن در یک بیمار 33 ساله که با عود مجددتوده مغزی مراجعه کرده بود با همکاری گروه نروسرجری و رادیوتراپی آنکولوژی و کادر مجرب اتاق عمل بیمارستان با موفقیت انجام شد.

دکتر شجاعی به مزایای این عمل جراحی مهم و دشوار اشاره نموده و افزودند : عمل جراحی تعبیه کاتترهای براکی تراپی باعث می شود تا خطرات و عوارض ناشی از عمل جراحی به بیماران تحمیل نشود و در عین حال دارای اثر بخشی مطلوب برای کنترل توده مغز می شود و عوارض اشعه رادیوتراپی به دیگر بافت های سالم مغز نیز به حداقل می رسد.

دکتر شجاعی از تلاش های  جناب آقایان دکتر آیدین امیدوار و دکتر اسماعیل فخاریان از متخصصین جراحی مغز و اعصاب و جناب آقایان دکتر مصطفی سروی زاده و دکتر ابراهیمی متخصصین رادیوتراپی آنکولوژی و کادر مجرب و پرتلاش اتاق عمل این مرکز تقدیر نموده افزودند:  اتاق عمل جنرال این مرکز واقع در طبقه اول، با داشتن 9 اتاق جراحی فعال و تجهیزات پیشرفته و به روز ، امکان انجام اعمال جراحی بزرگ و پیچیده در حوزه ی جراحی‌های عمومی، زنان، ارتوپدی، ، توراکس، مغز و اعصاب، لاپاراسکوپی، انواع جراحی های معده، اسلیو، بای پس، کلیه و مجاری ادراری، ترمیمی و زیبایی، جراحی اطفال و... با حضور جراحان متبحر و مجرب و کادر بیهوشی و اتاق عمل ،  بصورت 24 ساعت را برای بیماران میسر کرده است.



دکتر اسماعیل فخاریان مدیر گروه و متخصص جراحی مغز و اعصاب ، عمل جراحی براکی تراپی را به مفهوم کارگزاری یا وارد کردن داروی رادیواکتیو در کنار تومورها بیان کرده و خاطر نشان کردند : بیمارانی که جراحی مغز یا به هر علت از جهت عود مجدد برای آنها امکانپذیر نمی باشد ، با قراردادن کاتترهایی در مجاورت تومور و در چندین نوبت با وارد کردن مواد رادیو اکتیو به مغز ، تومور را درمان می کند.







  • گروه خبری : اخبار بیمارستان
  • کد خبر : 32303
کلمات کلیدی

تصاویر

مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم