• 1398/02/24 - 12:24
  • /ZG8f

پیکر همکار و استاد گرامی مرحوم دکتر مجید احسانی با کاروان اشک بدرقه شد.

پیکر همکار و استاد گرامی مرحوم دکتر مجید احسانی فوق تخصص خون و عضو هیات علمی دانشگاه و پزشک مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی کاشان در میان غم و اندوه مسئولان و همکاران دانشگاه و بیمارستان بدرقه شد.

پیکر همکار و استاد گرامی مرحوم دکتر مجید احسانی با کاروان اشک بدرقه شد.

پیکر همکار و استاد گرامی مرحوم دکتر مجید احسانی فوق تخصص خون و عضو هیات علمی دانشگاه و پزشک مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی کاشان در میان غم و اندوه  مسئولان و همکاران دانشگاه و بیمارستان بدرقه شد.

مرحوم دکتر مجید احسانی از پزشکان دلسوز این بیمارستان بود که قریب به 15سال خدمت صادقانه در بیمارستان ، در سن 51 سالگی بعد از تحمل درد بیماری ، دار فانی را وداع گفت .

پیکر ایشان بعد از وداع با همکاران، از بیمارستان به دارالسلام کاشان انتقال داده شد تا در جایگاه ابدی اش به خاک سپرده شود.

یادآوری می شود مراسم تشییع جنازه ایشان روز چهار شنبه 25 اردیبهشت ماه 98 بعد از نماز ظهر و عصر از مسجد دانشگاه به سمت دارالسلام کاشان و مراسم ختم آن مرحوم ، همانروز بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد دانشگاه برگزار می گردد .

• کد خبر : 31960