• 1394/05/06 - 11:52
  • /Z4Jf

همایش انتخاب برترین های ارتقای سلامت مادر و نوزاد در تاریخ 5/5/94 در محل سالن همایش های رازی تهران برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی ؛ از کل بیمارستانهای علوم پزشکی ایران تعداد 60غرفه انتخاب شدند ، غرفه بیمارستان شهید بهشتی کاشان نیز یکی از برترینها در بین غرفه های منتخب شناخته شد .

جهت اجرای این مراسم غرفه ای از دستاوردهای ارتقای سلامت مادر و نوزاد تشکیل شد که کلیه آمار و مستندات بیمارستان در غالب بنر و پوستر در معرض دید عموم قرار گرفت .

در این مراسم وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی متذکر شدند: این همایشها به تشویق نیاز داشته و افرادی که درست و خالصانه کار می کنند مورد تشویق قرار گیرند و در پایان وزیر محترم از غرفه دانشگاه علوم پزشکی کاشان , معاونت درمان و مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی بازدید کردند .

لازم بذکر است بازدیدکنندگان با سوغات شهر کاشان پذیرایی گردیدند.