• 1394/05/19 - 08:39
  • /Z6Jf

عملکرد مالی تمامی مراکز درمانی تحت پوشش توسط رئیس دانشگاه مورد بررسی و پایش قرار می گیرد.

به گزارش وب دا، با توجه به اهمیت بستن حساب های سال مالی93 و عملکرد مالی هر مرکز، بازدید دوره ای رئیس دانشگاه از فرایند های مالی و پایش عملکرد مالی کلیه مراکز درمانی دانشگاه آغاز و در این راستا نشستی عصر روز شنبه مورخ 17/5/94 در دفتر ریاست برگزار شد.

دکتر اعرابی در این نشست، بر تشکیل جلسات پایش عملکرد مالی در خود مراکز با حضور مدیران و مسئولین مرکز و بررسی عملکرد مالی بیمارستان شهید بهشتی به عنوان دستور کار جلسه هفته آینده تاکید کرد.

مدیر امور مالی دانشگاه نیز در ابتدای این جلسه، گزارشی از فعالیت های مالی، درآمد ها و هزینه های مراکز از سال مالی 91 تا 93 و بررسی ها و تحلیل های لازم را در این خصوص بیان کرد.

بر پایه این گزارش، این نشست در ادامه جلسات هفتگی رییس دانشگاه در خصوص عملکرد مالی مراکز درمانی، با حضور مدیر امور مالی و سایر اعضاء تشکیل گردید.