• 1398/10/29 - 07:40
  • /Ztbf

شروع بکار مجدد اتاق عمل قلب باز بیمارستان

رییس مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان از شروع بکار مجدد اتاق عمل قلب این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، دکتر محمد رضا شریف رییس بیمارستان ، از بازگشایی مجدد بخش اتاق عمل قلب این مرکز خبر داد و افزود : با حمایت مسئولین دانشگاه و پیگیریهای وافر بیمارستان از روز پنج شنبه 26 دیماه 98، بخش اتاق عمل قلب بیمارستان پس از اقدامات اصلاحی انجام گرفته ، راه اندازی گردید.

دکتر شریف ضمن تقدیر از جناب آقای دکتر محمدصادق پورعباسی فوق تخصص جراحی قلب باز و پرسنل  پرستاری و اتاق عمل قلب بیمارستان خاطر نشان کرد : از بدو تاسیس مرکز جراحی قلب تاکنون بیش از 2000 عمل جراحی قلب باز در این بیمارستان انجام شده است که علاوه بر خدمات دهی به بیماران قلبی شامل بیماری های کرونر ، مادرزادی و دریچه ای شهرستان کاشان، بیماران قلبی از سایر استان ها و  شهرستان های همجوار را نیز پذیرش می نماید.

ایشان افزود: بخش جراحی قلب باز بیمارستان شهید بهشتی کاشان در سال 1389 با حضور وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی وقت و همچنین دکتر محمدصادق پورعباسی فوق تخصص جراحی قلب باز افتتاح و در تیرماه 1390 رسما فعالیت خود را آغاز کرد و در حال حاضر یکی از پیشرفته ترین مراکز جراحی قلب کشور با امکانات آی سی یو پیشرفته و مجهز به اتاق های وی آی پی و با کادری مجرب جهت رفاه حال بیماران می باشد.

وی تصریح کرد : وی میزان هزینه اعمال جراحی قلب را در این بیمارستان براساس تعرفه دولتی بیان نموده و تاکید کرد: با اجرای طرح ملی تحول نظام سلامت در کشور بیماران بستری فقط درصد کمی از هزینه های درمان خود را پرداخت می نماید.