• 1399/03/07 - 15:25
  • /Zrcf

خرید کویل مچ و کف پا برای دستگاه ام آر آی این مرکز

مدیر مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان از خرید کویل مچ و کف پا برای دستگاه ام آر آی این مرکز با هزینه ای بالغ بر 2 میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، دکتر سیّد محمّد حسین مکّی مدیر این مرکز در توضیحات این خبر افزود : با توجه به نیاز واحد ام آر آی این مرکز به این دستگاه تکمیلی جهت تشخیص و درمان بیمارایهای مربوطه ، به همت مسئولین بیمارستان و دانشگاه و مساعدت هیات امناءارزی وزارت بهداشت این قطعه خریداری و نصب گردید و از اول خردادماه سال جاری ، دستگاه کویل مچ و کف پا با همکاری مسئول فنی واحد MRI و گروه محترم رادیولوژی دانشگاه مورد بهره برداری قرار گرفت.

وی با اشاره به تلاش های وزارت بهداشت و مسئولین این مرکز برای ارتقاء شاخص های بهداشت و درمان در بیمارستان، گفت: برای بهره برداری از این دستگاه بیش از دو میلیارد ریال هزینه شده است.

دکتر مکی خاطرنشان کرد: دستگاه ام آر آی به صورت دو نوبت در این مرکز فعال است و خدمات تشخیصی مناسب را با استفاده از جدیدترین تکنولوژی روز در این حوزه به شهروندان ارائه می دهد.