• 1399/07/16 - 13:36
  • /Zsdf

جلسه اضطراری ستاد کنترل و درمان عفونت های تنفسی حاد مرکز

جلسه اضطراری ستاد کنترل و درمان عفونت های تنفسی حاد مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان با حضور رئیس دانشگاه در این مرکز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، جلسه اضطراری ستاد کنترل و درمان عفونت های تنفسی حاد مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان ، با حضور جناب آقای دکتر سید علیرضا مروجی رئیس دانشگاه ، معاونین درمان و بهداشتی دانشگاه ، سرپرست و معاون دانشکده پزشکی ، ریاست ، معاون و مدیر بیمارستان ومدیران محترم گروه های بالینی در محل سالن کنفرانس بیمارستان برگزار گردید.

در این جلسه ضمن بررسی مصوبات  قبلی ، با توجه به شیوع مجدد بیماری کرونا و افزایش بیماران بستری مبتلا به این بیماری در این مرکز ، موارد لازم توسط اعضا بیان و بعد از بحث و تبادل نظر ، مقرر شد تا مصوبات مطروحه جهت اجرا ، به واحدها و مسئولین مربوطه ابلاغ گردد.