• 1398/02/15 - 13:28
  • /Zw8f

برگزاری ایستگاه بهداشت دست در بیمارستان

همزمان با روز جهانی بهداشت دست ، واحد کنترل عفونت بیمارستان با برگزاری ایستگاه بهداشت دست، این روز را گرامی داشتند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، روز یکشنبه مورخ 15/2/98 ، به مناسبت روز جهانی بهداشت دست ، واحد کنترل عفونت بیمارستان با برپایی ایستگاه بهداشت دست در لابی بیمارستان نحوه شستشوی صحیح دست با موادهای ضدعفونی را به همکاران و مراجعین بیمارستان آموزش دادند.

شستن دستها به صورت نمادین توسط پرسنل درمانی و اداری  ، اهداء هندراب جیبی ، بروشور و دستورالعمل شستشوی دستها ، آموزش روش صحیح شستن دست به بیماران و همراهان از اقدامات و برنامه های این واحد در این روز بود.

لازم به ذکر است در سال های اخیر بهداشت دست به عنوان یکی از مهمترین اقدامات پیشگیری کننده از انتشار عوامل بیماری زا در محیط های بهداشتی- درمانی معرفی شده است و هرسال در روز پنجم ماه می (۱۵ اردیبهشت) در سراسر جهان برنامه های متنوعی در مراکز درمانی و جامعه جهت تشویق افراد به رعایت این اقدام بهداشتی صورت میگیرد.

• کد خبر : 31951