• 1397/10/20 - 20:00
  • /Za7f

بخش nicu بیمارستان شهید بهشتی کاشان افتتاح شد

با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ساختمان جدید بخش های نوزادان و مراقبت های ویژه نوزادان (NICU) مجتمع بیمارستان شهید بهشتی کاشان روز پنج شنبه مورخ 97/10/20 افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، سرپرست مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی کاشان گفت: بخش های نوزادان با 21 تخت فعال و مراقبت های ویژه نوزادان (NICU) با 13 تخت فعال به بهره برداری رسید.

دکتر محمدرضا فاضل تصریح کرد: برای این بخش ها دوازده میلیارد ریال از محل اعتبار دانشگاه در زیربنای 630 متر هزینه شده است.

وی، با اشاره به اینکه این بخش ها دارای امکانات به روز و پیشرفته است، ادامه داد: ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی به نوازادان نارس و بیمار از مهمترین ویژگی این بخش ها است.

یادآور می شود این بخش ها در بیمارستان وجود داشته ولی جهت ارائه خدمات با کیفیت و بهتر به شهروندان ساختمان جدید احداث شده است.

لازم به ذکر است: دکتر ساداتی نژاد نماینده مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی، دکتر اصغر عبادی فرد مدیر توسعه و تحقیقات وزارت بهداشت، دکتر حسین وطن پور مدیر توسعه فناوری وزارت بهداشت، دکتر مصداقی نیا عضو هیات امناء دانشگاه، دکتر محمد زارع رئیس اسبق دانشگاه،اعضای هیات رئیسه و جمعی از مدیران و مسئولیندانشگاه در این مراسم حضور داشتند.