• 1392/08/21 - 11:51
  • /ZzFf

با ایثار خانواده بزرگوار بیمار مرگ مغزی حسن سیادتی مقدم و رضایت به اهدای اعضای وی چندین بیمار نیازمند پیوند، فرصتی دوباره برای زندگی یافتند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان و به نقل از مسئول بخش مراقبت های ویژه بیمارستان، بیمار 38 ساله مرحوم حسن سیادتی مقدم که بر اثر سانحه تصادف در این مرکز بستری شده بود علی رغم انجام اقدامات درمانی توسط تیم پزشکی دچار مرگ مغزی گردید که با رضایت و فداکاری خانواده ایشان و با تلاش و پیگیری پرسنل و پزشکان محترم و اکیپ اعزامی از تهران در تاریخ 19/08/ 1392 به بیمارستان امام خمینی (ره) منتقل تا دو کلیه و کبد و نسوج  به بیماران نیازمند اهداء گردد.

روابط عمومی بیمارستان ضمن تشکر و قدردانی و آرزوی صبر و بردباری برای خانواده آن مرحومه ، برای آن عزیز سفر کرده نیز علو درجات را از درگاه ایزد منان مسئلت می نماید .

گفتنی است داوطلبان اهداء عضو می توانند با مراجعه به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان و یا پورتال www.ehda.irنسبت به تکمیل فرم و دریافت کارت اهداء اقدام نمایند.