• 1399/01/04 - 08:52
  • /ZQbf

اولین مادر باردار کاشانی مشکوک به کرونا بصورت طبیعی زایمان کرد

در اولین روز سال نو، اولین مادر باردار کاشانی مشکوک به کرونا نوزاد خود را بصورت طبیعی در بیمارستان شهید بهشتی این شهرستان به دنیا آورد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ،  کارشناس مسئول مامایی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اعلام این مطلب گفت: این مادر ۳۲ ساله با علائم تب و مشکوک به کرونا به بیمارستان شهید بهشتی مراجعه و پس از انجام اقدامات درمانی لازم، اولین نوزاد خود را بصورت طبیعی زایمان کرد.

افسانه همتی افزود: این مادر در طول دوره بارداری با شرکت در کلاس‌های آمادگی زایمان و انجام ورزش‌ها و تن‌آرامی توانست با شرایط مساعد زایمان کند.

کارشناس مسئول مامایی دانشگاه یادآور شد وضعیت فعلی مادر و نوزاد مساعد و تحت مراقبت‌های ویژه می‌باشند.