• 1397/10/27 - 08:13
  • /Zj7f

اولین دوره آموزشی مدیریت بحران و بلایا

اولین دوره آموزشی مدیریت بحران و بلایا با حضور 250 نفر ازپرسنل واحدهای درمانی و پاراکلینیکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، این دوره که در سه جلسه برگزار شد،سوپروایزر آموزشی بیمارستان گفت: باتوجه به لزوم آشنایی پرسنل مراکز بهداشتی درمانی با مباحث مدیریت سلامت در حوادث و به منظور آمادگی هرچه بیشتر برای مواجهه با حوادث و بحران های احتمالی با همکاری مدیریت محترم بیمارستان، دوره آموزشی مذکور در بیمارستان برگزار گردید.

وی در ادامه اعلام کرد: طی این دوره آموزشی، سرکار خانم رفیعی ، مدیر خدمات پرستاری بیمارستان بعنوان مدرس این دوره ، مباحث آشنایی با مفاهیم مدیریت حادثه، آشنایی با زنجیره فرماندهی در حوادث، چگونگی آمادگی مراکز درمانی در بحران ها، آشنایی با مراکز فرماندهی عملیات EOCو همچنین آشنایی با سامانه فرماندهی حادثه HICSو سناریو اجرای مانور را مطرح و آموزش های لازم در زمان بحران را بیان نمودند.