• 1398/07/25 - 06:57
  • /Zyaf

اولین جلسه توجیهی مستندسازی پرونده های پزشکی

اولین جلسه توجیهی مستندسازی پرونده های پزشکی با حضور معاونت محترم آموزشی بیمارستان برگزار گردید.

اولین جلسه توجیهی مستندسازی پرونده های پزشکی با حضور دکتر رضوی زاده معاونت محترم آموزشی بیمارستان ، آقای دکتر محمدزاده(دبیر محترم کمیته های مرگ ومیر بیمارستان) و خانم خامه چیان (سوپروایزر محترم آموزشی بیمارستان) و نمایندگانی از دستیاران سال دو گروههای آموزشی بالینی  در تاریخ 21/7/98 در سالن کنفرانس بیمارستان برگزار گردید.

به گزارش روابط عممی بیمارستان ، دکتر رضوی زاده در مورد الزامات قانونی ، بیمه ای و اعتباربخشی آموزشی مرتبط با مستندسازی پرونده های پزشکی مطالبی را بیان نمودندو از دستیاران خواستند تا نسبت به رعایت موارد مطروحه دقت کافی را داشته باشند.

در ادامه هر یک از مسئولین ضمن بیان مطالب خود ، مقرر شد جلسه ای با حضور نماینده هایی از تیم کسورات بیمارستان و معاونت محترم درمان تشکیل شود تا ضمن بررسی چگونگی مستندسازی پرونده های درمانی ، دستیاران هم مشکلات خود را در این زمینه بیان نمایند.

• کد خبر : 32067