• 1397/09/29 - 08:26
  • /ZV6f

از زحمات دکتر شکیبــــا - فوق تخصص قلب کودکان

مراسم تقدیر و تشکر از دو سال حضور و تلاش ماندگار دکتر محمدعلی شکیبا متخصص اطفال و فوق تخصص قلب کودکان ،در حوزه سلامت و ارتقای دانش پزشکی ، در مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی کاشان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، روز سه شنبه (27 آذر ماه) مراسم تقدیر و تشکر از دو سال حضور و تلاش ماندگار دکتر محمدعلی شکیبا متخصص اطفال و فوق تخصص قلب کودکان ،در حوزه سلامت و ارتقای دانش پزشکی با حضور جمعی از مسئولین بیمارستان  ، پزشکان و دستیاران گروه در آمفی تئاتر بیمارستان شهید دکتر بهشتی برگزار شد.

در این مراسم دکتر خیر خواه معاون درمان بیمارستان و مدیرگروه اطفال دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دکتر شکیبا ، از ایشان بعنوان یک پزشک متعهد و دلسوز یاد کردند و افزودند : وی با اخلاق خوب و روحیه جهادی به مداوای بیماران قلبی می پرداخت که باعث شده بود مورد توجه مردم هم قرار گیرد.

در ادامه مراسم جمعی از پزشکان گروه اطفال بیمارستان با بیان مطالبی از زحمات و تلاش های دکتر شکیبا تقدیر و تشکر نمودند و برای ایشان آرزوی موفقیت کردند.

در پایان مراسمی با اهدا لوح سپاس و هدایایی ، از آقای دکتر شکیبا تقدیر بعمل آمد.