امروز : 01 آذر 1403
مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان

وقتی بچه بودم دلم می خواست دنیا را عوض کنم ، بزرگتر که شدم گفتم دنیا که بزرگ است کشورم را تغییر می دهم ، در نوجوانی گفتم کشور خیلی بزرگ است بهتر است شهرم را دگرگون سازم ، جوان که شدم گفتم شهر خیلی بزرگ است محله ی خود را تغییر می دهم ، به میانسالی که رسیدم گفتم از خانواده ام شروع کنم. در این لحظه آخر عمر می بینم که باید از خودم شروع می کردم ، اگر تغییر را از خودم آغاز کرده بودم ، خانواده ام ، محله ام ، شهرم ، کشورم و جهان را به قدر توانم تغییر می دادم.

کلینیک روانشناسی

کلینیک روانشناسی در روزهای شنبه تا چهارشنبه از 8 صبح الی 14 بعد از ظهر آماده پذیرش بیماران در سطوح سرپا یی و بستری است.

سرویس های روانشناسی کلینیک

مخاطبین: بیماران بستری، همراهان بیماران ، مراجعان آزاد و پرسنل

زمینه های فعالیت:

1- ارزیابی سلامت روانی

2- آموزش مهارتهای زندگی ( در زمینه کنترل خشم ، مدیریت استرس ، کاهش استرس ، ار تباط موثر ، حل مساله ، افزایش اعتماد به نفس ، آرام سازی ، تقویت روحیه و غیره.

3- مشاوره تحصیلی

4- مشاوره شغلی

5- مشاوره  (قبل و بعد) از ازدواج

ضرورت مشاوره روانشناسی

بی شک همزمان با گسترش جوامع بشری و پیچیدگی روابط و نهاد های آن ، مشکلات جدیدی نیز پدید آمده که قبلا نیازی بدان احساس نمی شد. پیچیده تر شدن شرایط اجتماعی گاه موجب کمرنگ تر شدن روابط عاطفی می گردد که این نیز به نوبه خود فرد را در شرایط عاطفی و روحی حساسی قرار می دهد که لازم است اصلاح گردد. امروز کمتر کسی است که لزوم مشاوره روانشناسی را در بسیاری از جنبه های زندگی فرد انکار نماید. بدیهی است این نوع خدمت در زمانی که فردبه نحوی دچار تغییر روابط، مانندتغییر در شغل، تحصیل و یا بروز بیماری و غیره می گردد، بیشتر اهمیت می یابد.

اهداف مشاوره روانشناسی

در تعاریفی که به عمل آمده تصریح شده که در مشاوره روانشناسی روشهایی ارائه گردد تا به فرد مورد مشاوره کمک شود خود را بهتر بشناسد. منظور و هدف از خودشناسی این است که فرد بتواند با پیدا کردن زوایای وجودی خود تبدیل به فردی موثر تر، خلاق تر و در نتیحه شادمان تر گردد. با استفاده از فنون ارائه شده فرد نه تنها وضع فعلی خود را درک می کند بلکه متوجه می شود که قرار است به چه فردی تبدیل گردد و بدین ترتیب در مسیر افزایش رشد شخصی روانی و اجتماعی گام برمی دارد.

برای این منظور از روشهای متفاوتی مانند مشاهده، مصاحبه ، پر کردن پرسش نامه و غیره استفاده می گردد، انتخاب روش مناسب براساس مکتب فکری روانشناس ، نوع اطلاعات مورد نیاز و اهداف مورد نظر متفاوت است.  گاهی از آزمونهای مختلف مانند تست هوش، شخصیت و غیره نیز استفاده می شود.