• 1398/10/24 - 10:13
  • /Zrbf

41 روز در کما بود جان دوباره ای یافت.

سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان : با تلاش کادر پزشکی و پرستاری بیمارستان ، دختری 12 ساله که بعلت بیماری آنفولانزا ، 41 روز در کما بود جان دوباره ای یافت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، دکتر محمدرضا شریف سرپرست بیمارستان ، درباره این خبر افزود : در تاریخ 10 آذرماه 98 ، طی تماس با اورژانس 115 مبنی بر عدم مساعد بودن حال عمومی دختر 12 ساله اهل نوش آباد آران و بیدگل ، عوامل اورژانس 115 در منزل بیمار حاضر شده و متوجه عدم هوشیاری بیمار می شوند که بلافاصله اقدامات درمانی  شروع و پس از مدت زمان 40 دقیقه احیا قلبی ریوی ، بیمار را به بیمارستان سیدالشهدا آران و بیدگل منتقل می کنند .

دکتر شریف در ادامه گفت : بیمار درحالی با تشنج و هوشیاری پایین از بیمارستان سیدالشهدا پذیرش شد که بلافاصله کادر درمان بر سر بالین بیمار در اورژانس حضور پیدا کرده و پس از بررسی های تشخیصی، میوکاردیت ناشی از آنفولانزا مطرح گردید که برای انجام اقدامات درمانی بعدی و در حالی که بیمار در حالت کما به سر می برد ، جهت ادامه روند درمان ، به بخش آی سی یو قلب منتقل می شود.

ایشان ضمن تشکر از کادر پزشکی و پرستاری بخش های اورژانس  و آی سی یو قلب افزودند : بیمار پس از 41 روز که به کمک دستگاه تنفس مصنوعی و با سطح هوشیاری پایین در بخش آی سی یو قلب بستری و تحت نظر بود ، در تاریخ 21 دیماه 98 ، حال عمومی بیمار مساعد شد و با نظر دکتر دانشور بعنوان پزشک معالج وی و پزشکان محترم بیهوشی و قلب و عروق ، دستگاه های تنفسی از وی جدا شد.

سرپرست بیمارستان به انجام بیش از 50 مورد مشاوره های مختلف پزشکی از قبیل مغز و اعصاب، بیهوشی ، قلب ، اطفال ، داخلی،ریه، عفونی ،گوارش،کلیه،جراحی،پوست،تغذیه و پزشکی قانونی ، توسط پزشکان گرامی و محترم این مرکز برای این بیمار اشاره نمودند.

دکتر شریف حال عمومی بیمار را مساعد بیان کرده و خاطر نشان کردند ، تا بهبودی کامل ، این بیمار در بخش آی سی یو قلب تحت نظر می باشد.

وی درباره این بیماری افزود :آنفولانزا ، بیماری واگیردار است که به وسیله نوعی ویروس ایجاد می‌شود؛ آنفولانزا در فصول سرد سال و به‌خصوص در پاییز شیوع پیدا می‌کندکه این بیماری حاد تنفسی به صورت واگیر از فردی به فرد دیگر انتقال می یابد و شروع آن به طور ناگهانی اتفاق می افتد و معمولا طی مدت چند روز بهبود پیدا می کند ولی به ندرت میتواند عوارض قلبی و عصبی جدی و تهدیدکننده حیات بدنبال داشته باشد. رعایت نکات بهداشتی مهمترین عامل پیشگیری از ابتلا به این بیماری است و واکسیناسیون برای گروه های پرخطر نیز به صورت سالیانه توصیه می شود.