• 1394/04/21 - 13:19
  • /Z3Jf

21 تیر ماه روز ملی حجاب و عفاف گرامی باد

به مناسبت روز ملی حجاب و عفاف از سوی اداره ی ارشاد اسلامی، جناب آقای تولیت کارشناس قرانی تبلیغات اسلامی و سرکار خانم احمدی مشاور فرماندار محترم در امور بانوان و سرکار خانم زارع مسئول امور بانوان فرمانداری از بخشهای بیمارستان شهید بهشتی بازدید نمودند.

به مناسبت روز ملی حجاب و عفاف  از سوی اداره ی ارشاد اسلامی، جناب آقای تولیت کارشناس قرانی تبلیغات اسلامی و سرکار خانم احمدی مشاور فرماندار محترم در امور بانوان و سرکار خانم زارع مسئول امور بانوان فرمانداری از بخشهای بیمارستان شهید بهشتی بازدید نمودند. ایشان در این بازدید  ضمن نشستی در دفتر ریاست بیمارستان با توضیحات آقای دکتر حسینی مدیریت بیمارستان و سایر مسئولین مربوطه در جریان امور قرار گرفتند در این نشست درمورد شاخص های مربوط به انتخاب  بانوی نمونه، نحوه ی اجرای طرح انطباق در بیمارستان،و ضرورت برخورد با بدحجابی گفتگو شد. از آنجاییکه حجاب و عفاف نشان دهنده ی تقویت ایمان، عمق اعتقاد،حاکمیت ارزشهای انسانی وحفظ حریم و حرمت زن و مرد است و عدم رعایت آن شدیدترین ضربات را بر پیکر اخلاق و معنویت در جامعه وارد می کند.از آنجا که رعایت عفاف و حجاب، در سلامت و پاکی جامعه مؤثر است و بنیان خانواده را تحکیم می بخشد و بستر لازم را برای تربیت صحیح نسل امروز و فردای جامعه فراهم می کند ورعایت این مساله یکی از وظایف شرعی، قانونی و اجتماعی است که بر عهده هر مرد مومن و زن مومنه ای است و کوتاهی و بی توجهی نسبت به آن،باعث رواج گناه و تفاخر و تکاثر و اسراف و فساد و در نهایت محدودیت زن خواهد شد.

ما نیز21 تیر ماه روز ملی حجاب و عفاف را گرامی می داریم.

منبع خبر:روابط عمومی بیمارستان