• 1402/06/01 - 09:55
  • /ZYMz

پیام تبریک سرپرست بیمارستان به مناسبت روز پزشک

سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان، در پیامی روز پزشک را به جامعه پزشکی به ویژه اساتید، اعضای هیات علمی و پزشکان شاغل در این مرکز تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، متن پیام سرکار خانم دکتر مرضیه طالبیان به شرح ذیل است:

و من احیاها فکانما احیا الناس جمیعا (مائده - 32)

هر کس نفسی را حیات بخشد مثل آن است که همه ی مردم را حیات بخشیده است.

پزشکان محترم بیمارستان

با سلام و احترام یکم

شهریورماه،زاد روز دانشمند بزرگ و طبیب برجسته و نامدار ایرانی شیخ الرئیس ابو علی سینا فرصتی است برای تقدیر و تشکر قلبی از تلاش صادقانه همکاران ارجمندی که آرامش و شادابی خویش را در تسکین درد و کاهش رنج بیماران و نجات جان آنان می دانند.

ضمن تبریک این روز به یکایک پزشکان فرزانه و فرهیخته به‌ویژه پزشکان متعهد این مرکز ، امیدوارم که زحمات شما در پیشگاه پروردگار متعال ماجور و ماندنی و مورد تایید حضرت ولیعصر (عج)باشد .

دکتر مرضیه طالبیان

سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان