• 1401/01/30 - 08:28
  • /ZLgf

پیام تبریک رئیس مرکز به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

دکتر ابوالفضل شجاعی رئیس بیمارستان طی پیامی روز علوم آزمایشگاهی را به تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، متن پیام ایشان به شرح ذیل می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

۳۰فروردین ماه سالروز میلاد حکیم جرجانی و روز آزمایشگاه ، فرصتی بس مغتنم می باشد تا از تلاشگرانی تقدیر به عمل آید که با احساس مسئولیت و فداکاری در مسیر تشخیص و درمان بیماران گام برداشته و سلامت و آسایش خود را در راه اعتلای سلامت جامعه قرار می دهند.

جامعه بزرگ آزمایشگاهیان، دیده بانان عرصه سلامت هستند که با تشخیص دقیق، به موقع و صحیح عوامل بیماری زا با مشارکت و همفکری سایر اعضای تیم درمان در ارتقای سطح سلامت جامعه تلاش وافر داشته و نقش موثری ایفا می‌کنند.

اینجانب ضمن قدردانی از زحمات بی‌بدیل این عزیزان، روز علوم آ‍زمایشگاهی را به اساتید، کارشناسان، دانشجویان و کلیه کارکنان خدوم حوزه علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ، علی الخصوص پرسنل پرتلاش واحد آزمایشگاه این مرکز تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال سلامتی و بهروزی و توفیق در دستیابی به اهداف متعالی نظام سلامت که همانا ارتقای سطح سلامت آحاد جامعه است را مسئلت می‌نمایم.

دکتر ابوالفضل شجاعی

رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان