• 1399/08/17 - 07:59
  • /ZFdf

پس از جدال و شکست این بیماری به آغوش خانواده بازگشت

سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان اظهار داشت: مادر باردار کاشانی که به کرونا مبتلا شده بود، پس از جدال و شکست این بیماری به آغوش خانواده بازگشت.

به گزارش وب دا، دکتر ابوالفضل شجاعی افزود: فاطمه حق بین که حاملگی سوم خود را در سن 34 سالگی تجربه می کند پس از ابتلا به کووید ۱۹ در تاریخ 30/6/99 در هفته 26 بارداری در بخش آی سی یو کرونا مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان بستری می شود.

وی تصریح کرد: وضعیت جسمانی این مادر باردار به دلیل بدحال بودن، (اینتوبه) شده و پس از دو هفته تلاش بی وقفه و دلسوزی کادر درمان، مسئولین بیمارستان و پیگیری کارشناسان واحد مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی سزارین می شود و نوزاد .... با وزن یک کیلو و 100 گرم به دنیا می آید.

دکتر شجاعی یادآور شد:  این مادر در تاریخ 10/8/99 از دستگاه ونتیلاتور جدا و در حال حاضر حال عمومی وی خوب است و برای بهتر شدن تحت نظر قرار دارد.

وی یادآور شد: تعداد بیمارانی که به دلایل مختلف اینتوبه شده و مجددا به زندگی باز می گردند، بسیار کم و نادر است.