• 1398/07/14 - 11:21
  • /Zsaf

مراسم تقدیر و تشکر از حضور و تلاش ماندگار پزشکان محترم خون و غدد

مراسم تقدیر و تشکر از حضور و تلاش ماندگار پزشکان گرانقدر فوق تخصص خون وسرطان بالغین و غدد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، روز یکشنبه (14 مهرماه 98 ) مراسم تقدیر و تشکر از حضور و تلاش ماندگار جناب آقای دکتر مسعود فخاریان ، فوق تخصص خون وسرطان بالغین و جناب آقای دکتر مجید مظفری فوق تخصص غدد ، در حوزه سلامت و ارتقای دانش پزشکی با حضور جناب آقای دکتر شریف سرپرست و جمعی از اساتید و مسئولین بیمارستان و دستیاران گروه های آموزشی در آمفی تئاتر بیمارستان برگزار شد.

در این مراسم ، دکتر محمد رضا شریف سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان و دکتر اصالت منش مدیر گروه داخلی، از طرف پزشکان بیمارستان با بیان مطالبی از زحمات و تلاش های این پزشکان تقدیر و تشکر نمودند و برای آنها در ادامه خدمت به بیماران آرزوی موفقیت و سربلندی نمودند .

در پایان مراسم با اهدا لوح سپاس و هدایایی از طرف مسئولین بیمارستان و همکاران ایشان ، تقدیر بعمل آمد

• کد خبر : 32061