• 1401/12/02 - 07:39
  • /ZGZg

راه اندازی مجدد دستگاه سنگ شکن برون اندامی بیمارستان

سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان گفت: درراستای ارتقاء خدمات درمانی در این مرکز ، تعمیر و بروزرسانی دستگاه سنگ شکن این مرکز به پایان رسید و آماده ارائه خدمت به بیماران شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، دکتر مرضیه طالبیان سرپرست بیمارستان در توضیح این خبر افزود : دستگاه سنگ شکن بیمارستان که به دلیل نقص فنی و خراب شدن قطعه از مدار ارائه خدمت به بیماران خارج شده بود ، با تلاش و پیگیری مسئولین بیمارستان و واحد تجهیزات پزشکی ، دوباره راه اندازی گردید و جهت ارائه خدمت به بیماران و مراجعین آماده گردید.

دکتر طالبیان گفت: واحد سنگ شکن این مرکز بعنوان تنها مرکز دولتی در شمال استان اصفهان است که خدمات سنک شکن برون اندامی را با تعرفه دولتی ارائه می دهد که امیدواریم با همکاری و تلاش مسئولین دانشگاه و این مرکز دیگر شاهد وقفه در انجام ارائه خدمات در این واحد نباشیم .

وی با بیان اینکه انجام سنگ شکن برون اندامی یکی از روش های درمان برای بیماران سنگ کلیه می باشد ، تصریح کرد : همه عمل‌های جراحی سنگ کلیه در این مرکز انجام می‌شود که در حال حاضر به شیوه‌های مختلفی مانند سنگ شکن سرپایی، عمل های جراحی  PCNL(خارج کردن سنگ کلیه از راه ایجاد شکاف در پوست بیمار ) وسنگ شکنی درون اندامی  TUL( از طریق یک اسکوپ نازک و از مجرای ادراری سنگ‌های درون حالب (میزنای) از بین می‌رود(انجام می شود.

ایشان یادآور شد: شهروندان گرامی می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و نوبت‌گیری در واحد سنگ شکن ، روز های زوج از ساعت 8 الی 14 با شماره‌ تلفن 55005348 ( پذیرش سنگ شکن ) تماس بگیرند.