• 1394/09/15 - 13:16
  • /ZBJf

رئیس دانشگاه به صورت سرزده از بیمارستان بهشتی بازدید کرد

رئیس دانشگاه به همراه جمعی از مسئولین از مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی به صورت سرزده بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی ، دکتر اعرابی، از بخش های زایمان، نازایی، بستری زایمان و ... بازدید و دستورات لازم در جهت سرعت بخشیدن به روند اجرای هتلینگ را صادر نمودند .

وی، همچنین ضمن بررسی روند اجرای طرح تحول نظام سلامت بخصوص ارتقای هتلینگ در بیمارستان، مسائل و مشکلات مربوط به اجرای طرح تحول نظام سلامت را بررسی نمود.

دکتر اعرابی، در ادامه به اجرای طرح تحول نظام سلامت از اردیبهشت ماه سال گذشته در کشور اشاره کرد و افزود: با اجرای این طرح کارهای بزرگ و موثری در مراکز درمانی و بهداشتی تحت پوشش این دانشگاه به ویژه در بیمارستان شهید بهشتی کاشان انجام شده است.

رئیس دانشگاه اظهار امیدواری کرد: با تداوم طرح تحول نظام سلامت در سال های آتی قطعا شاهد اتفاقات بسیار خوبی در ارتقای سلامت جامعه خواهیم بود.

منبع خبر روابط عمومی بیمارستان