• 1402/08/10 - 07:19
  • /Z8XB

دیدار رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان با مسئول و کارشناسان اعتبار بخشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، روز سه شنبه ۹ آبانماه سال جاری ، در راستای آشنایی سرپرست بیمارستان با اعضای کارشناسان اعتباربخشی دانشگاه ، جلسه ای با حضور آقای دکتر سید رامین مدنی ریاست محترم بیمارستان با خانم حمزه ای مسئول اعتباربخشی دانشگاه ، مدیران و کارشناسان حوزه معاونت درمان دانشگاه در دفتر ریاست بیمارستان برگزار گردید.

️در ابتدا جلسه دکتر مدنی درزمینه اهمیت اعتباربخشی و اخذ رتبه یک بیمارستان سخنانی ایراد نموده و ابراز امیدواری کردند که با کمک نظارت همکاران معاونت درمان و تلاش هرچه بهتر و هدفمند مدیران و پرسنل این مرکز در راستای استقرار سنجه های اعتباربخشی و در راستای ارتقای کیفیت و ارائه خدمات ایمن گامهای موثری برداریم. در ادامه خانم حمزه ای مسئول اعتباربخشی دانشگاه توضیحاتی در زمینه کتابچه استاندارهای اعتباربخشی ، سنجه های سطح یک ، دو و سه و محورهای مربوطه مطالبی را بیان نمودند.

️در پایان این جلسه اعضای حاضر در جلسه ضمن معرفی خود ، به بیان وضعیت موجود در واحدهای مرتبط کاری مطالبی را ارائه نمودند.

علیرضا مهردوست

علیرضا مهردوست