• 1398/08/20 - 10:52
  • /ZLaf

دومین جلسه چگونگی مستندسازی پرونده های پزشکی ویژه دستیاران

با عنایت به لزوم آشنایی دستیاران گروههای بالینی با فرایند ثبت چگونگی مستندسازی پرونده های پزشکی با همکاری معاونت آموزشی بیمارستان شهید بهشتی ، دومین جلسه چگونگی مستندسازی پرونده های پزشکی ویژه دستیاران ، در تاریخ98/8/18 در سالن کنفرانس بیمارستان برگزار شد.

با عنایت به لزوم آشنایی دستیاران گروههای بالینی با فرایند چگونگی مستندسازی پرونده های پزشکی ، با همکاری معاونت آموزشی بیمارستان شهید بهشتی ، دومین جلسه چگونگی مستندسازی پرونده های پزشکی ویژه دستیاران ، در تاریخ98/8/18 در سالن کنفرانس بیمارستان برگزار شد.

دراین جلسه آقای دکتر خیرخواه در مورد مشکلات مستندسازی در ارتباط با موارد حقوقی و شکایات مطالبی را بیان نمودند و در ادامه خانم آقاباقری در مورد اشکالات عمده دستیاران در مستندسازی پرونده های بیماران به بیان نمونه هایی از آنها  پرداختند و در ادامه خانم اصغری به بیان موارد مربوط با کسورات پرونده های بیماران که توسط دستیاران  باید رعایت شود، پرداختند و دستیاران حاضر نیز به بیان سوالات خود در مورد کسورات پرداختند. و تصویب مواردی جلسه به پایان رسید.

• کد خبر : 32078