• 1399/07/28 - 10:59
  • /ZCdf

در پی شهادت شهید مدافع سلامت و خدمت دکتر محمد زارع

رئیس مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان ، با صدور پیامی شهادت شهید مدافع سلامت و خدمت را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، پیام وی به شرح زیر است:

بسم رب الشهدا و الصدیقین

دکتر محمد زارع پزشک مهربان و نام‌آشنای کاشانی به علت ابتلا به کرونا آسمانی شد، این خبر در این روزهای مبارزه با ویروس منحوس ، قلب مردم شهرستان و همه جامعه پزشکی و درمانی را به درد آورد.

بدون شک اعمال و خدمات بی شائبه شهید دکتر محمد زارع که عمر خود را وقف خدمت به بندگان خدا کرد، در نزد خداوند متعال محفوظ است و دعای خیر مردم و بیماران بهترین توشه برای آخرت ایشان خواهد بود.

اینجانب با قلبی سرشار از اندوه، شهادت دکتر محمد زارع ، بعنوان شهید مدافع سلامت را به خانواده سوگوار ایشان، مردم شریف شهرستان کاشان و آران و بیدگل و تمامی جامعه فرهیخته و خدوم حوزه سلامت، تسلیت عرض نموده و برای آن زنده‌یاد علو درجات و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان محترم صبر و شکیبایی مسألت دارم.

دکتر ابوالفضل شجاعی

رئیس مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان