امروز : 12 تیر 1403
مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1395/03/24 - 08:10
  • 41
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZBKf

خواص خرما برای افطاری

چرا هنگام افطاری باید خرما بخوریم؟!




چرا هنگام افطاری باید خرمابخوریم؟!



 



خرما یکی از خوراکی های جدانشدنی سفرهای افطار است اما دلیل آن چیست؟



به گفته کارشناسان تغذیه، خرما سرشار از انواع مواد معدنی ، ویتامین و فیبر است و مقدار اندکی چربی دارد.



خرمادر ماه مبارک رمضان به میزان فراوانی مصرف می شود، و همواره بر اهمیت خوردن چند خرمادر اول افطار تأکید شده است.



البته خرما باید در طول سال نیز خورده شود، تا فرد از فواید درمانی و پیشگیرانۀ آن برخوردار شود.



خرما بهترین غذا هنگام افطاری است، زیرا روزه دار پس از ساعت ها تشنگی و گرسنگی با خوردن خرما می تواند کمبود شدید ویتامینها و مواد غذایی و کاهش قند خون خود را جبران کند.



خرمامملو از مواد مغذی و مفید است و به آسانی هضم و جذب می شود و قند و مواد معدنی بدن را فوراً تأمین می کند و شادابی را به روزه دار بازمی گرداند و خستگی را دور می کند خرمابه علت داشتن مقدار زیادی آهن ، درمان کم خونی است و از خاصیت ضد سرطان برخوردار است.



خواص خرما:



به علت داشتن فسفر و کلسیم تقویت کنندۀ استخوان و دندان است و قدرت بینایی را به علت داشتن ویتامین A افزایش می دهد و مانع ابتلای فرد به بیماری شب کوری می شود.



عصب های شنوایی را تقویت می کند و آرامش بخش اعصاب نیز می باشد، و درمان بیماری های کبد و یرقان محسوب می شود و مانع ترک خوردن لبها ، خشکی پوست و شکسته شدن ناخن می شود.



برای درمان بیماری های معده و روده توصیه می شود و به علت داشتن فیبر و املاح کلسیم باعث بهبود کار رودها و مانع ابتلای فرد به ترشیمعده می شود.



خرماجزو معدود مواد غذایی است که باکتری و میکروب را به بدن منتقل نمی کند، و حتی تک سلولی های



بیماری زای ” آمیب ها ” و باکتری ها را می کشد.



منبع خبر :روایط عمومی بیمارستان




  • گروه خبری : اخبار بیمارستان
  • کد خبر : 31556
کلمات کلیدی

تصاویر

مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم