• 1399/05/19 - 07:48
  • /Z2df

خانم ۶۰ ساله با موفقیت به یکی از بیمارستان های تهران انتقال یافت.

مدیر مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان گفت: در اولین پرواز بالگرد اورژانس هوایی به این مرکز در سال ۹۹، خانم ۶۰ ساله اهل کاشان برای ادامه درمان خود و پیوند دست ، با موفقیت به یکی از بیمارستان های تهران انتقال یافت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان،  دکتر سید محمدحسین مکی مدیر این مرکز در توضیح این خبر افزود؛ در صبح روز شنبه ۱۸ مردادماه ۹۹ بر اثر سانحه تصادف دو ماشین سواری در جاده کاشان - مشهد اردهال ، ۷ نفر از حادثه دیدگان توسط همکاران سختکوش اورژانس فوریتهای پزشکی ۱۱۵ به این مرکز منتقل شدند که بلافاصله توسط کادر پزشکی و پرستاری اورژانس بیمارستان اقدامات درمانی پیشرفته برای آنها انجام پذیرفت.

دکتر مکی گفت : در بین این مصدومان ، خانمی ۶۰ ساله بود که بعلت قطع دست  و شکستگی پا و جراحات زیاد و با تشخیص کادر پزشکی و هماهنگی مرکز فوریتهای پزشکی دانشگاه با اورژانس هوایی کشور ، بیمار را برای انجام اقدامات درمانی بعدی و پیوند دست قطع شده ، در ساعت ۱۵ با کمک عوامل ۱۱۵ و پرسنل اورژانس ، توسط بالگرد اورژانس هوایی ، به یکی از بیمارستان های تهران منتقل نمودند تا مراحل بعدی درمان پیوند دست وی انجام پذیرد.

مدیر مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان ضمن تشکر از مدیریت دفتر پرستاری و کادر پزشکی پرستاری اورژانس این مرکز خاطر نشان کرد : حال عمومی ۶ مصدوم دیگر این حادثه مساعد بوده که تا بهبودی کامل در این مرکز تحت نظر کادر درمانی این مرکز می باشند.

وی افزود: مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان به دلیل قرار داشتن در مسیر اتوبان قم ، اصفهان که یکی از مسیرهای پر تردد در کشور می باشد این آمادگی را دارد که با کادر درمان مجرب و زحمتکش برای نجات جان این بیماران از هیچ کوششی دریغ نکرده و در جهت بهبودی این بیماران تمام تلاش خود را بکار گیرند.