• 1397/09/21 - 07:50
  • /ZQ6f

حضور دفتر پیشخوان پستی در بیمارستان

در راستای تعویض کارت ملی و سایر خدمات پستی و جهت رفاه حال همکاران گرامی تفاهم نامه ای در این خصوص با یکی از دفاتر پیشخوان پستی جهت حضور در این مجتمع منعقد گردید.

با عنایت به نامه شماره 1525/3/6/29/پ مورخ 97/8/27 سرپرست محترم مدیریت منابع انسانی دانشگاه و با توجه به اتمام تاریخ اعتبار کارت های ملی قدیم تا پایان سال جاری و عدم تمدید آن و ضرورت بهره برداری الکترونیکی از کارت های ملی هوشمند ، بدینوسیله به اطلاع می رساند در راستای اجرای مراتب فوق و جهت رفاه حال همکاران گرامی تفاهم نامه ای در این خصوص با یکی از دفاتر پیشخوان پستی جهت حضور در این مجتمع منعقد گردید. لذا همکاران محترم می توانند جهت تعویض کارت ملی و سایر خدمات پستی از قبیل تعویض دفترچه بیمه سلامت , صدور قبض تلفن و پرداخت آن و ... به نماینده دفتر مذکور که از تاریخ 97/10/6 در روزهای پنج شنبـه از ساعت 8 صبح لغایت 14 در بیمارستان حضور خواهد داشت مراجعه نمایند.

• گروه خبری : اخبار و اطلاعیه های امور اداری