• 1399/04/22 - 07:51
  • /ZTcf

جلسه فوق العاده هماهنگی و رفع اشکال سامانه پرداخت پاداش کرونا

جلسه فوق العاده هماهنگی و رفع اشکال سامانه پرداخت پاداش کرونا ویژه پرسنل مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، روز شنبه 21 تیرماه 99 ، جلسه فوق العاده هماهنگی و رفع اشکال سامانه پرداخت پاداش کرونا ویژه پرسنل این مرکز با حضور دکتر شریف سرپرست ، دکتر خیرخواه معاون درمان ، دکتر مکی مدیر بیمارستان ، مترون  و مسئولین اداری و مالی این مرکز با آقای مهندس نادی مدیر اقتصاد درمان معاونت درمان دانشگاه  در دفتر ریاست برگزار گردید.

در این جلسه در خصوص اشکالات سامانه ، بحث و تبادل نظر شد و مقرر گردید اشکالات مورد نظر اعضاء،  در راستای عادلانه تر شدن پرداخت پرسنل برطرف و پس از تایید موضوع توسط معاونت درمان و مسئولین ستادی دانشگاه ؛ در اسرع وقت نسبت به پرداخت اقدام گردد .