• 1398/06/05 - 13:35
  • /ZZaf

توسط یکی از پرسنل مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی کاشان

مدیر مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی کاشان در پیامی راه یابی یکی از پرسنل این مجتمع به مرحله نهایی بیست و چهارمین مسابقات قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور را تبریک گفت.

مدیر مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی کاشان در پیامی راه یابی آقای مهدی صالح به مرحله نهایی بیست و چهارمین مسابقات قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، دکتر مکی ضمن آرزوی موفقیت و سربلندی برای ایشان در مراحل بعدی این جشنواره ، خاطر نشان کردند ؛ امید آن دارم تا در سایه الطاف حضرت باری تعالی و با همت والایی که ایشان دارند، در راه اعتلا و نشر احکام الهی بیش از پیش موفق و موید باشند.

لازم به ذکر است بخش آوائی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور در ۱۵ رشته برگزار شد که ۳۹ نفر از کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم‌پزشکی کاشان دربخش آوائی به رقابت پرداختند.

• کد خبر : 32034