• 1398/02/09 - 13:41
  • /Zk8f

توسط ارزیابان آموزشی وزارت بهداشت

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، امروز دوشنبه 9 اردیبهشت ماه98، گروه قلب بیمارستان، توسط ارزیابان آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مورد بازدید و ارزیابی قرار گرفت.

دکتر سید محسن رضوی زاده، معاون آموزشی بیمارستان در این خصوص گفت: حضور هیئت ارزشیابی آموزشی با هدف بررسی و تائید صلاحیت گروه های آموزشی در مراکز آموزشی درمانی سراسر کشور بطور مستمر از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت می گیرد.

وی گفت: در بازدید از گروه قلب، دکتر حسن رجبی مقدم ، مدیر گروه قلب دانشگاه علوم پزشکی کاشان ، گزارش کاملی از تاریخچه و نحوه فعالیت این گروه را ارائه دادند.

در ادامه این بازدید ، ارزیابان وزارت متبوع ، از بخش های درمانی ، تجهیزات آموزشی، امکانات مختلف مربوط به گروه قلب شامل آنژیوگرافی، اکو کاردیوگرافی و تست ورزش توسط کارشناسان بررسی و تجهیزات و امکانات موجود را  بسیار مطلوب اعلام نمودند.

• کد خبر : 31940