• 1390/10/19 - 18:38
  • /ZwXf

تودیع ومعارفه معاون آموزشی و پژوهشی بیمارستان

طی مراسمی روز دوشنبه 19/10/ 90با حضور معاون محترم آموزشی دانشگاه مراسم تودیع ومعارفه معاونت محترم آموزشی و پژوهشی بیمارستان برگزار شد.

آقای دکتر سلامی  ضمن تقدیر از خدمات دکترسیدمحسن رضوی زاده ومعرفی دکترعلیرضا فرخیان با ضرورت دانستن تعامل بین گروهای آموزشی  بر همراهی وهمدلی بیشتربا یکدیگر جهت پیگیری و به نتیجه رساندن یک مسئله که پس از طرح به تصویب رسیده است  ،  تاکید داشتند.

معاون آموزشی دانشگاه  همچنین با ابراز خرسندی از روند روبه رشد ارائه مقالات پر محتوای علمی در سطح کشورازاعضای هیئت علمی خواستند برای رسیدن به نقطه قابل قبول ، آنرا همچون امری مستحبی لازم بدانند.

دکتر رضوی زاده نیز با ارائه گزارش مختصری از فعالیتهای خود بابیان اینکه در شرایط موجود نقش نظارت باید پر رنگ تر شده ازآقایان دکتر حسین پور و دکتر مسعود به دلیل تعامل و  محقق شدن این امر تشکر نموده وابراز امیدواری کردنداین روند همچنان ادامه داشته باشد.

لازم به ذکر است دراین مراسم جمعی از مدیر گروها و مسئولین بیمارستان حضور داشته وآقای دکتر حسین پور سرپرست بیمارستان ضمن تشکر و اهدائ لوح تقدیر، آرزوی سلامت و سربلندی برای ایشان را داشتند.

روابط عمومی بیمارستان