• 1392/04/18 - 12:08
  • /Z9Ff

تاسیسات سرمایشی بیمارستان شهید بهشتی کاشان نوسازی شد

تاسیسات سرمایشی مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان با هزینه ای بالغ بر 37 میلیارد ریال نوسازی شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، رئیس دانشگاه، در این مراسم  از زحمات و تلاش مسئولین در این زمینه تقدیر و تشکر کرد.

دکتر محمد حسین اعرابی اظهار داشت: با توجه به مرکزیت این بیمارستان در ارائه خدمات درمانی به شهروندان، بازسازی تاسیسات به ویژه بهبود سیستم سرمایشی یکی از اولویت های دانشگاه علوم پزشکی بود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در این مراسم گفت: بازسازی و نوسازی تاسیسات این بیمارستان از محل اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای و سایر منابع در اختیار دانشگاه انجام شده است.

دکتر مهرداد فرزندی پور، لوله گذاری، خرید لوازم سیستم مصرفی و الکتریکی، خرید دو دستگاه چیلر جذبی، احداث ساختمان فیزیکی تاسیسات، راه اندازی دستگاه تقلیل فشار، اجرای تاسیسات سوله سرمایشی، خرید سه دستگاه برج خنک کننده و همچنین بازسازی چیلرهای تراکمی را از جمله اقدامات انجام شده در این راستا عنوان کرد.

وی گفت: بعد از بروز حادثه تاسیسات بیمارستان در سال 90، عملیات بازسازی و توسعه سیستم سرمایشی بیمارستان آغاز شد.

مهندس حمید رضا خامه ای سرپرست دفتر فنی دانشگاه، نیز در این جلسه گزارشی از فعالیت های انجام شده را ارائه کرد.

گفتنی است مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان 23 سال قبل برای ارائه خدمات بهداشتی درمانی به مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل و شهرهای اطراف احداث شد.

منبع خبر روابط عمومی بیمارستان