• 1398/01/29 - 10:00
  • /Zc8f

بمناسبت 30 فروردین ماه ، روز علوم آزمایشگاهی

سرپرست مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی کاشان در پیامی فرا رسیدن 30 فروردین، سالروز ولادت دانشمند بزرگ حکیم جرجانی پزشک نامدار ایرانی و روز آزمایشگاه را به جامعه بزرگ آزمایشگاهیان تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، سرپرست مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی کاشان در پیامی فرا رسیدن 30 فروردین، سالروز ولادت دانشمند بزرگ حکیم جرجانی پزشک نامدار ایرانی و روز آزمایشگاه را به جامعه بزرگ آزمایشگاهیان تبریک گفت.

متن پیام به این شرح است:

فرارسیدن 30 فروردین، سالروز ولادت دانشمند بزرگ حکیم جرجانی پزشک نامدار ایرانی و روز آزمایشگاه، فرصت مغتنمی است تا از همه تلاشگران جامعه بزرگ آزمایشگاهیان که دیده بانان گمنام عرصه سلامت کشور هستند تقدیر و تشکر به عمل آید. اینجانب با احترام و سپاس این روز بزرگ را به تمامی اعضای خانواده بزرگ علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی  تبریک و تهنیت عرض نموده و موفقیت روز افزون این عزیزان را از درگاه ایزد منان مسئلت می نمایم.

دکتر محمد رضا فاضل

سرپرست مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی کاشان