• 1401/02/15 - 07:32
  • /ZSgf

بمناسبت روز معلم و استاد، تقدیر از اساتید بیمارستان

به مناسبت فرارسیدن ۱۲ اردیبهشت ، روز معلم از اساتید بخش‌های مختلف بیمارستان قدردانی شد.

💠به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، روز دوشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ و به مناسبت فرارسیدن روز معلم و برای ارج نهادن به تلاش‌های مستمر اساتید این مرکز، دکتر شجاعی رئیس بهمراه دکتر خیرخواه معاون درمان ، دکتر مکی مدیر و خانم رفیعی مترون بیمارستان با حضور در اتاق اساتید بخش‌های مختلف و دیدار با استادان از زحمات آن‌ها قدردانی کردند.

💠در ادامه نیز دکتر شجاعی ضمن تبریک این روز به اساتید ، در سخنانی از زحمات و تلاشهای بی شائبه اساتید حوزه های مختلف آموزشی و پژوهشی و درمانی بیمارستان تقدیر و تشکر نمود و آنان را از سرمایه‌های اصلی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و این مرکز در حوزه های مختلف درمانی برشمرد.

💠وی خاطرنشان کرد : اساتید این مرکزدر نهایت دلسوزی و احساس مسئولیت در راستای انجام رسالت کاری خود تلاش نموده اند وهمواره از هیچ کوششی در خدمت به بیماران دریغ نکرده اند که قابل تقدیر و قدردانی است.

💠در این دیدار با اهدا گل از اساتید تقدیر بعمل آوردند.