• 1399/04/05 - 10:12
  • /ZQcf

با ریاست بیمارستان شهید دکتر بهشتی

نشست صمیمی رئیس و اعضای انجمن پزشکان عمومی کاشان با ریاست بیمارستان شهید دکتر بهشتی برگزار شد.

نشست صمیمی رئیس و اعضای  انجمن پزشکان عمومی کاشان با ریاست بیمارستان شهید دکتر بهشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، در این دیدار صمیمی که به میزبانی دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد ، ابتداسرکار خانم دکتر آزاده پهلوانی نژاد ضمن تقدیر از ریاست بیمارستان شهید بهشتی گزارش مختصری از خدمات ارزشمند پزشکان عمومی شهرستان ارائه نمودند

رئیس انجمن پزشکان عمومی شهرستان با بیان اینکه حدود ۷۰نفراز پزشکان عمومی شهرستان طی سه ماه گذشته شرایط سختی را گذراندند و بیش از ۲۰ نفر آنها به دلیل شدت بیماری بعضا"بستری بودند اظهارداشتند این مشکلات باعث توقف ارائه خدمت به همشهریان نشد اما باعث شده بود فشار مضاعفی را سایر پزشکان تحمل کنند. البته پزشکان داوطلب ازتهران و سایر شهرستان ها نیز بدون هیچ چشم داشتی به کمک ما آمدند که جا دارد از آنها نیز تشکر کنیم .

ایشان در ادامه  افزودند طی اسفند و فروردین حتی تریاژ بیمارستان بهشتی را رصد می کردند ودر مراکز درمانی همچون بیمارستان نقوی، سرم درمانی و  گلابچی به دلیل حجم مراجعات باید یک شیفت را دو یا سه نفر پوشش می دادند و گاها"می شد که وسایل حفاظت شخصی را خودشان باید تهیه می کردند و بدون هیچ توقعی و درواقع اصلا" درآمد برایشان مهم نبود و فقط به خاطر اینکه کار خیری انجام بدهند  میماندند و با از خود گذشتگی و جانفشانی بیماران را ویزیت می کردند

وی گفت : پزشکان ما خارج از دستور العمل پروتکل هیچ دارویی را تجویز نمی کردند و در صورت نیاز به داروی بیمارستانی انرا در نسخه بیمار قید میکردند اما بیمار به هر دلیلی یا نگرانی از مبتلا شدن و یا نداشتن خاطره خوش از زمانی که بستگانشان بر اثر بیماری کرونا بستری بودند به بیمارستان مراجعه نمی کردند.

در ادامه جمعی از اعضای انجمن به بیان مشکلات پزشکان عمومی  و انتظاراتشان از مسئولین و رسانها پرداختند.

سپس اقای دکتر شریف پس از استماع سخنان اعضای حاضردر جلسه وتشکر از حضور این عزیزان در بیمارستان فرمودند؛ همه پزشکان عضو انجمن پزشکان عمومی هستند درواقع  متخصص و فوق تخصص هم جزو پیکره این انجمن هست؛ چون یک زمانی همه این عزیزان نیزپزشک عمومی بودند.

سرپرست بیمارستان خاطر نشان کرد :  بارها بنده در جلسات و حتی خدمت رزیدنت ها نیز گفته ام که همکاران عمومی در اورژانس ها حجم بالای بیمار را ویزیت می کنند و کار این عزیزان در مدت زمان محدود بسیار دشوار است.

دکتر شریف اظهار داشت : در زمانی که بحث کرونا در دنیا مطرح شد بعد از چند روز بخشنامه هایی از وزارت بهداشت صادرشد که بلافاصله در بهمن ماه کمیته های بیمارستانی تشکیل و در واقع در اوایل بهمن با برگزاری مانور توانستیم نقاط ضعف و کمبودها را بشناسیم و طی درخواستی دارو و تجهیزات و لوازم مورد نیاز خود را اعلام کردیم و آخر بهمن طی تماس تلفنی مقام عالی وزارت به ریاست محترم دانشگاه مبنی بر آمادگی دانشگاه و بیمارستان برای بحران کرونا ، سریعاً با حضور مسئولین دانشگاه و بیمارستان جلسه ای تشکیل و بیمارستان را برای پذیرش بیماران حاد تنفسی آماده و اقدامات و تمهیدات لازم اندیشیده و ابلاغ شد.

ایشان بیان داشت؛ این بیماری خیلی سریع شیوع پیدا کرد وما بعد ازگذشت دوهفته حدود  ۶۰۰ بیمار بستری در بخش ها داشتیم که با برنامه ریزی های انجام شده و تمهیدات لازم برای بیهودی کادر درمان، بخش جداگانه ای را ویژه پرسنل مبتلا به این بیماری مشخص کردیم که الحمدالله بابهبودی سریع پرسنل درمان توانستیم خدمات لازم و به موقعی را به بیماران ارائه نماییم.

وی در ادامه افزود: باید آماده باشیم و در حال حاضر با افزایش مجدد بیماران بستری در بخش مواجه هستیم.  خوب اگه همه بیماران شهر به بیمارستان مراجعه کنند چه اتفاقی می افتاد۲۰درصد از بیماران، اطفال هستند که پزشکان عمومی انها را میبینند در واقع خط اول انجاست .

سرپرست بیمارستان یاداورشدند؛پزشکان هیچ شهری به این شکل منسجم نمی توانند این کار بزرگ را انجام بدهند؛که مجددا جادارد باز هم از همه همکاران عزیز پزشک به ویژه از رئیس و اعضای انجمن پزشکان عمومی شهر ،بخصوص همکارانی که نقش به سزایی دردوران کرونا ایفا کردند ودر خط اول جبهه سلامت یاری رسان ما ومردم فهیم شهرستان بودند تشکر و قدردانی نمایم.