• 1400/12/16 - 07:27
  • /Ztgf

با حضور مشاور محترم رئیس دانشگاه

💠اولین جلسه هماهنگی وهم اندیشی مسائل و مشکلات مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان با حضور مشاور محترم رئیس دانشگاه برگزار شد.

💠به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، در تاریخ 12 اسفندماه سال جاری ، در راستای رفع مسائل و مشکلات موجود در مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان ، جلسه ای با حضور جناب آقای تازنگ ، مشاور محترم ریاست دانشگاه و جمعی از مدیران محترم ستادی و همچنین رئیس ، مدیر ، معاون درمان و سایر مسئولین این مرکز در محل سالن کنفرانس بیمارستان تشکیل گردید .

💠 در ابتدای جلسه ریاست محترم بیمارستان ضمن عرض خوش آمد گویی به حاضرین در جلسه ، مشکلات موجود در بیمارستان اعم از نیروی انسانی ، مالی ، بودجه ، درمانی ، تاسیسات و غیره را بیان و خواستار همکاری و همیاری مدیران محترم حوزه ستادی دانشگاه را درجهت رفع آنها شدند.

💠در ادامه جلسه جناب آقای تازنگ مشاور محترم رئیس دانشگاه با تاکید بر حضور میدانی مستمر مدیران مختلف حوزه ستادی دانشگاه در این مرکز و مشاهده مسائل و مشکلات موجود در بیمارستان ، خواستار مرتفع شدن آن مشکلات در اسرع وقت شدند.

💠در پایان جلسه مسائل و مشکلات مطرح شده جهت اقدام به واحدهای مرتبط ارجاع گردید.