• 1397/12/28 - 10:31
  • /ZS7f

بانوی21 ساله اهل کاشان دراولین بارداری اش چهارقلو به دنیا آورد.

مدیر مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی کاشان گفت: مادرکاشانی در اولین زایمان خود، نوزادان چهار قلو به دنیا آورد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید دکتر بهشتی ، دکتر سید محمد حسین مکی با اعلام این خبر افزود: روز گذشته یک مادر کاشانی دراولین زایمان خود، نوزادان چهار قلو را در بیمارستان شهید دکتر بهشتی کاشان به دنیا آورد.

وی گفت: این مادر باردار 21 ساله اهل کاشان، با درد زایمان به بیمارستان مراجعه می کند که پس از بررسی های لازم پزشکی، با انجام عمل سزارین توسط سرکار خانم دکتر پریسا طالبیان ، جراح و متخصص زنان و زایمان، نوزادان چهار قلو (2دختر و 2 پسر) به دنیا می آیند.

دکتر مکی افزود: با توجه به این که نوزادان 8 ماهه به دنیا آمده اند، در حال حاضر در بخش NICU تحت مراقبت ویژه متخصص نوزادان و کادر درمانی هستند.  وزن این نوزادان بین 1300 تا 1700 گرم هستند و مادر این نوزادان نیز تحت مراقبت های ویژه می باشد.

• کد خبر : 31913