• 1402/01/07 - 14:05
  • /ZPZg

بازدید رییس دانشگاه از بخش های بیمارستان

همزمان با آغاز سال جدید ، رئیس دانشگاه از مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، در هفتمین روز از سال جدید ، جناب آقای دکتر ساکی رئیس محترم دانشگاه بهمراه سرکار خانم دکتر طالبیان سرپرست بیمارستان و جمعی از مسئولین این مرکز ، از بخش های دیالیز ، اورژانس جراحی ، داخلی ، تروما، اطفال و تریاژ و همچنین کلینیک های داخلی ، اطفال ، زنان و ارتوپدی بیمارستان ، بازدید نمودند.

در این بازدید ، دکتر ساکی ضمن دیدار با پرسنل این مرکز و تبریک سال جدید و به منظور بررسی کیفیت خدمات ارائه شده به بیماران و مسافران نوروزی ، در جریان ارائه خدمات قرار گرفتند و به ارائه خدمات با کیفیت و شایسته به مردم و مراجعین تاکید نمودند.