• 1393/12/05 - 11:00
  • /ZxHf

بازدید ریاست دانشگاه و مسئولین بیمارستان به مناسبت روز پرستار

به مناسبت پنجم جمادی الاول سالروز ولادت با سعادت بزرگ بانوی قهرمان کربلا حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، رئیس دانشگاه به همراه جمعی از مسئولین بیمارستان ضمن دیدار از پرستاران از زحمات آنان با اهدای گل و شیرینی تقدیر کردند.

دکتر اعرابی، از بخش های مختلف بیمارستان دیدار کرد و اظهار داشت: قدردانی و تجلیل از این قشر زحمت کش، پاسداشت تمامی خوبی ها و وظیفه ای دینی و ملی می باشد.

وی در پایان سخنان خود، سالی سرشار از توفیقات روز افزون الهی برای تمامی زحمت کشان این عرصه از درگاه خداوند منان خواستار شد.

دکتر شریفی ریاست بیمارستان، در پیامی خجسته میلاد بزرگ بانوی کربلا، اسطوره صبر و استقامت و تقوی حضرت زینب(س) و روز پرستار را به خانواده بزرگ پرستاری بیمارستان شهید بهشتی تبریک گفت و از زحمات و تلاشهای بی شائبه آنان قدردانی کرد.