• 1398/07/07 - 13:58
  • /Zmaf

دکتر حسن رجبی مقدم مدیر گروه قلب دانشگاه و دبیر کمیته کد 247 ( مدیریت سکته حاد قلبی ) ضمن گرامیداشت 7 مهرماه روز جهانی قلب ، از انجام 216 مورد عمل آنژیوپلاستی و 806 مورد عمل آنژیوگرافی توسط پزشکان محترم قلب وعروق ، در شش ماهه اول سال 98 ، در مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، دکتر حسن رجبی مقدم از بستری بیش از 2100 بیمارقلبی در 6 ماهه اول سال 98 در بخش های درمانی این مرکز خبر داد و تصریح کرد :در چند دهه گذشته بیماری‌های قلبی شایع‌ترین علت مرگ و میر در دنیا و نیز کشور ما بوده است که بدنبال راه اندازی و فعالیت موفق بخش آنژیوگرافی این مرکز طی ده سال اخیر ، میانگین طول عمر اهالی کاشان و حومه که به تایید معاونت محترم بهداشتی دانشگاه رسیده ، افزایش چشمگیری داشته است .

دکتر رجبی مقدم گفت : در 6 ماهه اول سال 98 تعداد 47 مورد تحت عمل جراحی تعبیه باطری و تعداد 122 مورد آنالیز باطری و ICDانجام شده است .

مدیر گروه قلب دانشگاه ، از انجام بیش از 1000 مورد تست ورزش ، 4300 مورد اکو کاردیوگرافی ، بیش از 43 هزار نوار قلب برای بیماران بستری و بیش از 2600 نوار قلب برای مراجعین سرپایی برای بیماران قلبی در 6 ماهه اول سال 98 خبر داد و خاطر نشان کردند : تمام بیمارانی که با درد حاد قلبی به بیمارستان مراجعه می کنند، بدون انتظار و اتلاف وقت توسط پزشک کشیک ، مورد بررسی قرار گرفته و تحت درمان متناسب با شرایط قرار می گیرند.

وی همچنین خاطر نشان کرد : بیش از 400 بیمار قلبی توسط پزشکان متخصص قلب و عروق در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی این مرکز در 6 ماهه اول سال 98 ویزیت و معاینه شده اند.

ایشان در پایان از ریاست و مدیران دانشگاه و بیمارستان قدردانی کرده و خواستار حمایت پایدار و مستمر در جهت تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز و فعال شدن مجدد بخش جراحی قلب و پذیرش دستیار قلب شدند.

• کد خبر : 32055