• 1399/08/28 - 09:13
  • /ZKdf

از بخش اورژانس و آی سی یو کرونا ۴ بیمارستان

رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان از بخش اورژانس و آی سی یو کرونا ۴ بیمارستان شهید دکتر بهشتی کاشان ، تجهیزات و تغییرات انجام شده در این بخش ها را بخاطر شرایط ویژه بستری بیماران کرونایی بازدید کردند.

💠 به گزارش روابط عمومی بیمارستان، روز دوشنبه ۲۶ آبانماه ۹۹ و در این بازدید که دکتر سید علیرضا مروجی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان بهمراه دکتر حاجی جعفری معاون درمان دانشگاه، دکتر ابوالفضل شجاعی رئیس بیمارستان و جمعی از مسئولین حضور داشتند ، دکتر مروجی ضمن دیدار و گفتگو با پرسنل و پزشکان این بخش ها ، با توجه به شیوع مجدد بیماری کرونا ، از زحمات و خدمات ارزنده آنان در راه خدمت به مردم و حفظ سلامت آنان تقدیر نمود و به بررسی خدمات دهی و ارزیابی امکانات و تجهیزات این بخش پرداخت.

💠رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان همچنین با اشاره به گسترش مجدد شیوع کرونا در شهرستان ، ضمن تکریم مجدد از کادر سلامت، از مدافعان سلامت خواست تا آموزش به بیماران و همراهان را جدی بگیرند و همچنان بر رعایت پروتکل های بهداشتی تاکید کنند.

💠گفتنی است که در این بازدید دکتر شجاعی ریاست بیمارستان به بیان گزارشی از اقدامات و فعالیتهای انجام شده و خدمات دهی به بیماران و مراجعان در این بخش ها پرداختند.