• 1398/03/21 - 13:12
  • /Z39f

ارزیابی استانداردهای الزامی بیمارستان های دوستدار ایمنی بیمار بیمارستان انجام گردید.

روز سه شنبه 21 خردادماه 98، ارزیابی استانداردهای الزامی بیمارستان های دوستدار ایمنی بیمار ، با حضور کارشناسان معاونت درمان دانشگاه در بیمارستان شهید دکتر بهشتی کاشان انجام گردید.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، در این بازدید که با حضور کارشناسان معاونت درمان دانشگاه و جمعی از مسئولین بیمارستان برگزار گردید ، ارزیابان با حضور در بخش های مختلف درمانی و پاراکلینیک با بررسی مستندات ، مشاهده عملکرد پرسنل ، ساختار بیمارستان و مصاحبه با کارکنان به بررسی استاندارد های الزامی ایمنی بیمار در بیمارستان پرداختند.

بر اساس این گزارش اعضای تیم ارزیاب معاونت درمان دانشگاه ، ضمن تشکر از زحمات مسئولین و پرسنل بیمارستان در راستای استقرار مناسب استانداردهای ایمنی اظهار امیدواری کردند در بازدیدهای بعدی ارزیابان، این بیمارستان به عنوان یکی از برترین بیمارستان ها در زمینه ارتقای استانداردهای الزامی ایمنی بیمار معرفی شود.

• کد خبر : 31980