امام رضا (ع) : هر کـس به رزق و روزى کم از خدا راضى باشد، خداوند از عمل کم او راضى خواهد بود.   (بحـارالانـوار،ج 78،ص 357)

اولین جلسه شورای صنفی دانشجویی با معاون آموزشی بیمارستان

اولین جلسه شورای صنفی دانشجویی با معاون آموزشی  بیمارستان شهید بهشتی در سالن کنفرانس  بیمارستان شهید بهشتی   برگزار گردید.

در این جلسه  که با حضور دکتر رضوی زاده (معاون آموزشی بیمارستان) و نمایندگان دانشجویان پزشکی  از شورای صنفی دانشجویی برگزار شد ، نمایندگان شورای صنفی دانشجویی به بیان تجربیات و مشکلات  خود درزمینه آموزش در گروههای آموزشی و بیمارستان  ، حضور در بخش های بالینی ،راند های آموزشی ،برنامه فیزیوپاتولوژی ،آزمون های داخل بیمارستان و آزمون الکترونیک ،و همچنین بررسی وضعیت سالن مطالعه کتابخانه بیمارستان و به همکاری گروههای آموزشی با یکدیگر اشاره  نمودند.

در ادامه جلسه آقای دکتر رضوی زاده در خصوص کوریکولوم آموزشی و ادغام عمودی(همزمانی بخشهای بالینی با دروس تئوری ) را که دانشجویان پیشنهاد  آن را برای یادگیری دروس بیان کرده بودند را منوط به بررسی و رایزنی دانشجویان با  دانشکده پزشکی دانستند.

در پایان جلسه ، مقرر گردید موارد مطرح شده در جلسه به شکل صورتجلسه تدوین و  در اولین فرصت جهت اطلاع رسانی به دانشکده پزشکی  ارسال گردد.

ساعت : 7:57 -  روز  : چهار شنبه  - 19 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :72