بیمارستان شهید دکتر بهشتی کاشان، بیمارستان برتر کشور در مدیریت منابع و مصارف

بیمارستان شهید دکتر بهشتی کاشان،از بین 700 بیمارستان ،بعنوان بیمارستان برتر کشور در نخستین جشنواره ملی تجارب موفق بیمارستانی در مدیریت منابع و مصارف انتخاب شد.

در نخستین جشنواره ملی تجارب موفق بیمارستانی در مدیریت منابع و مصارف که دهم شهریور ماه 97 با حضور دکتر لاریجانی رییس محترم مجلس شورای اسلامی ،جناب آقای دکتر هاشمی وزیر محترم بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی کشور ، روسای دانشگاه هاو بیمارستانهای کشور برگزار شد ، طرح موفق خانم دکتر ثابت از بیمارستان شهید دکتر بهشتی کاشان بهمراه 10بیمارستان دیگر کشور ، بعنوان بیمارستان برتر انتخاب شدند و از دکتر فاضل ریاست بیمارستان ، توسط دکتر لاریجانی و دکتر هاشمی تقدیر شد.

از دیگر برنامه های این جشنواره برپایی غرفه تجارب موفق دانشگاه علوم پزشکی کاشان بود که بیمارستان های شهید بهشتی ، متینی و کارگر نژاد و مرکز فناوری اطلاعات ، تجارب خود را برای بازدید و استفاده عموم در معرض دید علاقمندان قرار دادند.

در حاشیه این بازدید ، دکتر هاشمی وزیر محترم بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی کشور از غرفه دانشگاه و از طرح موفق خانم دکتر ثابت که بعنوان طرح برگزیده در نخستین جشنواره ملی تجارب موفق بیمارستانی در مدیریت منابع و مصارف انتخاب شده بود بازدید ، و ضمن رضایت از طرح موفق ایشان ، اظهار امیدواری کردند ، بتوان این طرح در تمام بیمارستان های کشور اجرایی گردد .

یکی از نکات قابل توجه این جشنواره بازدید از طرح موفق و برتر بیمارستان و خانم دکتر ثابت بود،که از سوی روسا و مسئولین دانشگاه های شرکت کننده در جشنواره مورد استقبال قرار گرفت .

در این جشنواره دکتر کوچکی ، دکتر نیکزاد ، دکتر فاضل ، دکتر حسینی ، بهمراه تعداد دیگری از مسئولین دانشگاه حضور داشتند.

ضمنا بیمارستان شهید دکتر بهشتی کاشان در حیطه های مدیریت ، اقتصاد دارو ، اقتصاد تغذیه و مدیریت لوازم مصرفی حائز رتبه برتر استانی شد.

ساعت : 9:54 -  روز  : یکشنبه  - 11 /  6 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :375