امام جواد (ع)فرمودند: سه چیز، سبب رسیدن به رضوان خداى متعال مى باشد: 1- نسبت به گناهان و خطاها، زیاد استغفار  کردن .2- اهل تواضـع و فـروتن بـودن . 3- صدقه  ی بسیار دادن.

دستان پاک، ناجی زندگی

به پاس گرامیداشت روز جهانی بهداشت دست

به پاس گرامیداشت روز جهانی بهداشت دست ، مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان با برگزاری فراخوان گسترده ای روز شنبه 22/2/97 در لابی بیمارستان ، جمع کثیری از پرسنل درمانی، پزشکان و مراقبین سلامت را گرد هم آورد تا بار دیگر با ندای شعارسازمان بهداشت جهانی« پیشگیری از سپسیس در مراقبت های درمانی با رعایت بهداشت دست  » در راه تلاش برای سلامتی بیماران تعهد ببندند و چه خوش درخشیدند ارمغان آوران سلامت! آنان که با حضور گرم شان در مراسم جشن بهداشت دست ،ثابت کردند که می خواهند و می توانند در راستای اهداف و رسالت بیمارستان، با تاکید برحفظ و ارتقائ سلامت بیماران بکوشند و به اهداف عالی نائل شوند.

در این مراسم جناب آقای دکتر کوچکی ریاست محترم دانشگاه، آقای دکتر مکی مدیر بیمارستان، جمع کثیری از پزشکان و مسئولین ، پرستاران و دانشجویان محترم حضور یافتند و آمار عفونتهای بیمارستانی این مجتمع و میزان رعایت بهداشت دست در گروههای مختلف درمانی در سال 96 ، توسط واحد کنترل عفونت بیمارستان ارائه و آموزش بهداشت دست بصورت چهره به چهره و عملی با تاکید بر اهمیت رعایت بهداشت دست در مراقبتهای درمانی داده شد.

ساعت : 15:20 -  روز  : دو شنبه  - 24 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :253