امام رضا (ع) : هر کـس به رزق و روزى کم از خدا راضى باشد، خداوند از عمل کم او راضى خواهد بود.   (بحـارالانـوار،ج 78،ص 357)

به مناسبت روز ماما از سه تن از ماماهای بر تر بیمارستان تقدیر بعمل آمد.

باز دید مسئولین بیمارستان از بخش بستری زنان و زایمان و اتاق عمل زایمان

همزمان با پانزدهم اردیبهشت روز ماما از خدمات ارزشمند همکاران عزیزمان دربخشهای زنان و زایمان  به ویزه چند تن از ماماهای نمونه بیمارستان تقدیر و تشکر به عمل آمد

در این  بازدید که باحضور معاون درمان ،مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست به نمایندگی از ریاست دانشگاه  و همچنین رئیس و مدیربیمارستان و سایر مسئولین دانشگاه وبیمارستان حضور داشتند از سه تن از ماما های برتر بیمارستان خانمها معصومه فیروزی ، شهناز علینژاد و فاطمه کاظمی با تقدیم لوح تقدیر وهدیه قدر دانی بعمل آمد.

یادآوری می شود جامعه مامایی به‌عنوان یکی از اعضای خانواده پزشکی کشور، به‌واسطه مهارت، دانش، ایثار و اخلاص خود همواره نویدبخش حیات، نشاط و سلامت برای خانواده‌های ما بوده است.

ساعت : 14:2 -  روز  : شنبه  - 15 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :487