امام جواد (ع)فرمودند: سه چیز، سبب رسیدن به رضوان خداى متعال مى باشد: 1- نسبت به گناهان و خطاها، زیاد استغفار  کردن .2- اهل تواضـع و فـروتن بـودن . 3- صدقه  ی بسیار دادن.

به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی صورت گرفت

تقدیر رئیس دانشگاه و سرپرست و مدیر بیمارستان از کارکنان آزمایشگاه ها

به مناسبت سی ام فروردین ماه روز علوم آزمایشگاهی، رئیس دانشگاه به همراه معاون درمان، رییس و مدیر مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی، همچنین مدیر و مسئول امور آزمایشگاه دانشگاه  و جمعی از مسئولین ضمن بازدید از آزمایشگاه مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی،  از زحمات پرسنل شاغل در این آزمایشگاه تجلیل و تقدیر کردند.

رئیس دانشگاه، ضمن اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت اظهار داشت: این برنامه در حوزه علوم آزمایشگاهی نیز آثار و برکات خوبی را به همراه داشته است.

سرپرست بیمارستان نیزدر این بازدید که روز پنج شنبه مورخ 30/1/97 صورت گرفت، این روز را به تمامی تلاشگران این عرصه تبریک گفته و با تقدیم گل و شیرینی از زحمات آنها قدر دانی کردند.

در ادامه دیدارآقای دکتر کوچکی به همراه سایر مسئولین بیمارستان از بخش های مختلف شامل بانک خون، میکروب شناسی، بیوشیمی، هورمون شناسی، قارچ شناسی و پاتولوژی آزمایشگاه بازدید و در جریان نیازهای این واحدها قرار گرفت و همچنین برای بهبود کنترل کیفی و ارتقاء کیفیت آزمایشات راهکارهایی را ارائه کرد.

ساعت : 14:21 -  روز  : یکشنبه  - 2 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :280