فرارسیدن دهه کرامت ، میلاد باسعادت حضرت ثامن الحجج امام رضا (ع) و کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س) مبارک باد.

دیدار نوروزی سرپرست، مدیر و کارکنان بیمارستان با رئیس دانشگاه

رئیس محترم دانشگاه در این دیدارها ضمن تبریک عید نوروز و میلاد حضرت علی (ع) و روز پدر، به کلیه همکاران، از تلاش ها و زحمات آنان که منجر به خدمات گسترده و موفقیت های متعدد دانشگاه در سال گذشته شد، تقدیر کرد.

دکتر ابراهیم کوچکی اظهار داشت: به عقیده بسیاری، علی (ع) تنها یک قهرمان یا یک شخصیت تاریخی نیست، بلکه هر شخصی ابعاد وسیع وجودی امیرمؤمنان علی (ع) را بررسی کند، خود را در برابر دریایی بی کران از علم، معرفت، دانش، شجاعت، وفاداری، معجزه عالم خلقت و ... خواهد یافت.

وی در ادامه، با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با عنوان "حمایت از کالای ایرانی" خواستار تلاش همه در راستای تحقق منوّیات ایشان شد.

ساعت : 11:50 -  روز  : چهار شنبه  - 8 /  1 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :374